whoops -

Min favorittHeii ♥

God 1. juledag! Gårsdagen var kjempekoselig, men også kjempelang, så i dag føler jeg meg som et dophue. Er kjempetrøtt, slapp, hoven i trynet og sur. Det som alltid får meg i godt humør uansett, er FINN.no reklamen.

 

Nå ble jeg plutselig bli igjen. Denne reklamen kom på tv`en, og søsteren min kom å gav meg en sjokolade og cola. Gleder meg til 3. Juledag. Da åpner butikkene og da blir det shopping på meg ogsøsteren min. Legger ut bilder av julegavene og slikt senere!

Hva synes dere om denne reklamen?

-Julianne

 • Hvordan pimpe telefonen sin ?  Heii ♥ 

  Får en måned siden lærte jeg et skikkelig bra tips til hvordan man kan pimpe telefonen sin til å bli ganske sexy. Du holder telefonen i hånda, strekker den ut, slipper telefonen og lar den falle hardt i bakken. 

  // HTC one x

  R.I.P kjære telefon som ikke ble mer enn et par måneder gammel. Låvte at det aldri skulle skje igjen etter at jeg knuste min forrige htc.  Den funker fortsatt, men blir bare forstyrret av å se at skjermen er knust. Når pappa har ringt til forsikringen og ordnet alt, tror jeg den nye telefonen min en iPhone 5. Vet jeg har sagt at jeg har lagt mitt elsk til htc, men iPhone 5 er bare helt nydelig. 

  Knuser du ofte telefonene dine? Blogges- Julianne ♥

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits